VR slušalke

VR slušalke

3D očala VR polje 3D virtualna realnost GlassesModel: CS-VR08Color: GreyThis VR polje je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. To je enostavno položiti vaš pametni telefon v njem

Podrobnosti izdelka

3D očala VR polje 3D virtualni resničnosti očala

Model: CS-VR08

Barva: siva

Polje VR je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. Je preprosto, da vaš pametni telefon v njem, in to je priročno za upravljanje in uporabo. S to VR, lahko dobite čudovito doživetje.

1. opis

Material: kraft papir

Objektiv: asferičnih velik objektiv

Posoja premer: 37mm

Uporaba

Za smartphone pod 6.0 inch

Barva: isto kot kraft papir

Opomba: barva se lahko meri s količino nad 1000pcs

Pakiranje podrobnosti:

50kos/ctn, 16KG

2. izdelek slike


5. kratek uvod za C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED je bila ustanovljena leta 2000. Z veliko sposobnost za oblikovanje in proizvodnjo, posodobili proizvodne linije, brizganje stroj in napredno druga sorodna oprema, C-STAR je sposoben sprejeti in izdelavo OEM in ODM naročila za različne vrste ravnotežje dvokolesnih skuterjev, držanje ravnovesje skuter, self tehtanja vozil, električni Minikoturaljka in podobno. Naši izdelki so po trend te industrije, in v posodabljanje za zadovoljevanje potreb trga in potrošnikov. Dobre kakovosti in ugled prinesli C-STAR veliko strank iz ZDA, jugovzhodne Azije, Bližnjega vzhoda, Evropa, itd, da mednarodne povezave, ki potekajo! C-STAR nastavite izdelave skuter samo saldo leta 2015 pod blagovno znamko ALUCARD, ki je takoj postal zelo hot-prodaja šport izdelek, ko je začela!
Par:VR 3D očala Naslednji:Virtualne resničnosti očala

Povpraševanje