VR 3D očala

VR 3D očala

3D VR 11 Virtual Reality Game GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR polje je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. To je enostavno položiti vaš pametni telefon v njem, in to

Podrobnosti izdelka

3D VR 11 virtualne resničnosti igra stekla

Model: CS-VR11

Barva: bela

Polje VR je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. Je preprosto, da vaš pametni telefon v njem, in to je priročno za upravljanje in uporabo. S to VR, lahko dobite čudovito doživetje.

1. opis

Objektiv: smole

Premer: 42 mm

nastavljiv FOV z glavo vrtenje

nastavljiva razdalja za shortsight ljudi

premakljiv učencev razdalje za različne ljudi

s toplotno razpadom luknjo za moible telefon

Uporaba

1. za somart telefon 4-6.0 inch

2. barva predkupna pravica: črna, bela

Opomba: logotip kupca lahko natisnete na izdelek s količino nad 300pcs

2. pakiranje podrobnosti:

Trgovina na drobno velikost: 22 * 16 * 12cm

Trgovina na drobno N.W:350g, G.W525g

Karton velikosti: 615 * 450 * 320 mm 20PCS/ctn

2. izdelek slike5. kratek uvod za C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED je bila ustanovljena leta 2000. Z veliko sposobnost za oblikovanje in proizvodnjo, posodobili proizvodne linije, brizganje stroj in napredno druga sorodna oprema, C-STAR je sposoben sprejeti in izdelavo OEM in ODM naročila za različne vrste ravnotežje dvokolesnih skuterjev, držanje ravnovesje skuter, self tehtanja vozil, električni Minikoturaljka in podobno. Naši izdelki so po trend te industrije, in v posodabljanje za zadovoljevanje potreb trga in potrošnikov. Dobre kakovosti in ugled prinesli C-STAR veliko strank iz ZDA, jugovzhodne Azije, Bližnjega vzhoda, Evropa, itd, da mednarodne povezave, ki potekajo! C-STAR nastavite izdelave skuter samo saldo leta 2015 pod blagovno znamko ALUCARD, ki je takoj postal zelo hot-prodaja šport izdelek, ko je začela!
Par:3D VR očala Naslednji:VR slušalke

Povpraševanje