Virtualni očala

Virtualni očala

3D 3D GlassesModel VR očala veleprodajnih cen VR: CS-VR06Color: bela, drugih barv na voljo. Polje VR je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. To je enostavno

Podrobnosti izdelka

3D VR očala Veleprodajna cena VR 3D očala

Model: CS-VR06

Barva: Bela, drugih barv na voljo.

Polje VR je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. Je preprosto, da vaš pametni telefon v njem, in to je priročno za upravljanje in uporabo. S to VR, lahko dobite čudovito doživetje.

1. opis

Material: ABS

Objektiv: Japonska-uvoženih PMMA

Premer objektiva: 40mm

Goriščna dolžina: 55 mm

Debelina: 9,5 mm z 8 lukenj za odvajanje toplote

FOV: 80°

Uporaba

Za smartphone 4,0-6,0 cola

Pakiranje podrobnosti:

velikost izdelka: 220 * 130 * 107 mm

karton velikosti: 720 * 470 * 310 mm

20pcs/ctn 12KG/ctn

2. izdelek slike


5. kratek uvod za C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED je bila ustanovljena leta 2000. Z veliko sposobnost za oblikovanje in proizvodnjo, posodobili proizvodne linije, brizganje stroj in napredno druga sorodna oprema, C-STAR je sposoben sprejeti in izdelavo OEM in ODM naročila za različne vrste ravnotežje dvokolesnih skuterjev, držanje ravnovesje skuter, self tehtanja vozil, električni Minikoturaljka in podobno. Naši izdelki so po trend te industrije, in v posodabljanje za zadovoljevanje potreb trga in potrošnikov. Dobre kakovosti in ugled prinesli C-STAR veliko strank iz ZDA, jugovzhodne Azije, Bližnjega vzhoda, Evropa, itd, da mednarodne povezave, ki potekajo! C-STAR nastavite izdelave skuter samo saldo leta 2015 pod blagovno znamko ALUCARD, ki je takoj postal zelo hot-prodaja šport izdelek, ko je začela!
Par:Virtualne resničnosti očala Naslednji:3D virtualni resničnosti slušalke

Povpraševanje