3D VR očala

3D VR očala

VR kartona 3D glassesModel: CS-VRBOXColor: WhiteThis VR polje je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. To je enostavno položiti vaš pametni telefon v njem, in to je convenie

Podrobnosti izdelka

VR kartona 3D očala

Model: CS-VRBOX

Barva: bela

Polje VR je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. Je preprosto, da vaš pametni telefon v njem, in to je priročno za upravljanje in uporabo. S to VR, lahko dobite čudovito doživetje.

1. opis

Objektiv: smole

Material: ABS + PC

Premer: 42 mm objektiv

Delov: poliuretana + memerable peno

FOV:115 "

Uporaba

1. za smartphone 4,7-6 palca

Barva predkupna pravica: bela

Opomba: druge barve so na voljo s količino nad 1000pcs

Pakiranje podrobnosti:

Trgovina na drobno velikost: 20,5 * 14,5 * 15,5 CM

Trgovina na drobno N.W:567g, G.W 410g

Karton velikosti: 73.5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. izdelek slike5. kratek uvod za C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED je bila ustanovljena leta 2000. Z veliko sposobnost za oblikovanje in proizvodnjo, posodobili proizvodne linije, brizganje stroj in napredno druga sorodna oprema, C-STAR je sposoben sprejeti in izdelavo OEM in ODM naročila za različne vrste ravnotežje dvokolesnih skuterjev, držanje ravnovesje skuter, self tehtanja vozil, električni Minikoturaljka in podobno. Naši izdelki so po trend te industrije, in v posodabljanje za zadovoljevanje potreb trga in potrošnikov. Dobre kakovosti in ugled prinesli C-STAR veliko strank iz ZDA, jugovzhodne Azije, Bližnjega vzhoda, Evropa, itd, da mednarodne povezave, ki potekajo! C-STAR nastavite izdelave skuter samo saldo leta 2015 pod blagovno znamko ALUCARD, ki je takoj postal zelo hot-prodaja šport izdelek, ko je začela!


Par:ne Naslednji:3D virtualni resničnosti slušalke

Povpraševanje