3D virtualni resničnosti

3D virtualni resničnosti

Google VR polje prenosni 3D GlassesModel: CS-VR18Color: WhiteThis VR polje je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. To je enostavno položiti vaš pametni telefon v njem, in to je

Podrobnosti izdelka

Google VR polje prenosni 3D očala

Model: CS-VR18

Barva: bela

Polje VR je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. Je preprosto, da vaš pametni telefon v njem, in to je priročno za upravljanje in uporabo. S to VR, lahko dobite čudovito doživetje.

1. opis

Material: ABS

Objektiv: aspherics za anti-izkrivljanja, s 40mm premer in 5,2 povečavo

krat

Premer: 40mm

FOV:102 °

v spone lahko sklene za čiščenje

z uporabo s prostim oči z shortsight pod 600°

Uporaba

1. za pametni telefon 4 6,5-palčni

2. možnost barva: bela

Opomba: več barve kot so črna, zlata, siva in rdeča so na voljo s količino nad 1000pcs pakiranje podrobnosti:

Izdelek velikost: 194 * 117 * 127mm

Trgovina na drobno velikost: 215 * 135 * 135mm

izdelek N.W:263g

izdelek G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. izdelek slike

5. kratek uvod za C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED je bila ustanovljena leta 2000. Z veliko sposobnost za oblikovanje in proizvodnjo, posodobili proizvodne linije, brizganje stroj in napredno druga sorodna oprema, C-STAR je sposoben sprejeti in izdelavo OEM in ODM naročila za različne vrste ravnotežje dvokolesnih skuterjev, držanje ravnovesje skuter, self tehtanja vozil, električni Minikoturaljka in podobno. Naši izdelki so po trend te industrije, in v posodabljanje za zadovoljevanje potreb trga in potrošnikov. Dobre kakovosti in ugled prinesli C-STAR veliko strank iz ZDA, jugovzhodne Azije, Bližnjega vzhoda, Evropa, itd, da mednarodne povezave, ki potekajo! C-STAR nastavite izdelave skuter samo saldo leta 2015 pod blagovno znamko ALUCARD, ki je takoj postal zelo hot-prodaja šport izdelek, ko je začela!
Par:Nov odraslih električni skuter Naslednji:Normalno Hoverboards

Povpraševanje