3D virtualni resničnosti slušalke

3D virtualni resničnosti slušalke

VR polje virtualne resničnosti 3D očala II za Smart PhoneModel: CS-VR01Color: WhiteThis VR polje je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. To je enostavno dal svoje pametne ph

Podrobnosti izdelka

VR polje virtualne resničnosti 3D očala II za pametni telefon

Model: CS-VR01

Barva: bela

Polje VR je velik dopolnijo in napravo za čudovito doživetje za gledanje filmov. Je preprosto, da vaš pametni telefon v njem, in to je priročno za upravljanje in uporabo. S to VR, lahko dobite čudovito doživetje.

1. opis

Material: ABS reciklirati

Objektiv: Fresnel

FOV:90 °

Velikost zakaj smartphone: 4,7-6 palca

Opravili CE, RoHS

Uporaba

1. barva predkupna pravica: črna, bela

Opomba: več barv, kot rdeča, modra, rumena ali oranžna so na voljo s količino nad 500pcs

2. za pametni telefon 4,7-6.0 inch

Pakiranje podrobnosti:

Trgovina na drobno velikost: 11,5 * 19 * 14,5 CM

G G.W:309 trgovina na drobno

Škatli velikost: 57 * 45 * 40cm

30 kosov/ctn

G.W: 11KG

2. izdelek slike


5. kratek uvod za C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED je bila ustanovljena leta 2000. Z veliko sposobnost za oblikovanje in proizvodnjo, posodobili proizvodne linije, brizganje stroj in napredno druga sorodna oprema, C-STAR je sposoben sprejeti in izdelavo OEM in ODM naročila za različne vrste ravnotežje dvokolesnih skuterjev, držanje ravnovesje skuter, self tehtanja vozil, električni Minikoturaljka in podobno. Naši izdelki so po trend te industrije, in v posodabljanje za zadovoljevanje potreb trga in potrošnikov. Dobre kakovosti in ugled prinesli C-STAR veliko strank iz ZDA, jugovzhodne Azije, Bližnjega vzhoda, Evropa, itd, da mednarodne povezave, ki potekajo! C-STAR nastavite izdelave skuter samo saldo leta 2015 pod blagovno znamko ALUCARD, ki je takoj postal zelo hot-prodaja šport izdelek, ko je začela!


Par:Virtualni očala Naslednji:3D virtualni resničnosti

Povpraševanje