ALUCARD Knight Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK

ALUCARD Knight Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK

ALUCARD Knight Style 2 KOLESA SAMO BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK, MODEL: CS-605B BARVA: ČRNO 1. Opis Scooter Alucard s 6,5 "kolesi Vitez slog je inteligentna, tehnološko napredna rešitev, ki omogoča osebno gibanje uporabnika na podlagi dinamičnega uravnoteženje ...

Podrobnosti izdelka

ALUCARD Knight Style 2 KOLESA SAMO BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK ,

MODEL: CS-605B

BARVA: BLACK


1. Opis

Skuter Alucard s 6,5- palčnim kolesom Viteški slog je inteligentna, tehnološko napredna rešitev, ki uporabniku omogoča osebno gibanje, ki temelji na dinamičnih principih uravnoteženja, ki računajo uporabnikovo težišče z žiroskopom in senzorji pospeška. Z uporabo najnovejših tehnologij in proizvodnih procesov, vsak skuter opravi strogo testiranje za nadzor kakovosti. S svojo lahkoto, maksimalno težo, prenosnim dizajnom, preprostostjo uporabe, obsegom in storitvijo OEM.

Številka modela:

Številka modela: CS-605B

Ime izdelka

Alucard Knight Style 2 Wheel Self Balance Scooter 6,5-palčna kolesa z Bluetooth Black

Material:

ABS + PC

Največja obremenitev:

120KG

Najvišja hitrost:

12 km / h

Max Kilometrine:

18-20km

Baterija:

4400mAh / Sumsung / LG baterija                          

Moč motorja:

500-700W

Maks nagibni kot:

≤ 30 °

Neto teža:

12KG

Čas polnjenja:

3 ure

Velikost pnevmatike:

6.5inch (171mm)

Napajalna napetost:

AC 110-220V 50-60Hz

Barva:

Rdeča, Črna, Bela, Modra, Glodna, Zelena, Prilagojena.

ALUCARD dvokolesni balansni skuter uporablja najboljše surovine, kot so glavna plošča, žiroskop, motorji, baterija Samsung in pametno varnostno zaščitena tehnologija, da se zagotovi varnost in svobodne ljudi, ki skrbijo za nepričakovano gorenje ali eksplozijo. Vsi certifikati, kot so CE, RoHS, FCC, UL in kar je najpomembneje, je patent na voljo za izvoz.


Povezovanje z zvočnikom bluetooth

Vklopite skuter, slišali boste " vnesite bluetooth ", odprite svoj mobilni telefon ali druge bluetooth naprave, poiščite in se povežite. Po zaslišanju » povezati se uspešno « lahko predvajate glasbo iz telefona ali drugih bluetooth glasbenih naprav.

Par:ALUCARD Knight Style 2 KOLESA SAMO BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE Naslednji:ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH DALJINSKI NADZOR BELA

Povpraševanje