ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH WHITE

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH WHITE

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH WHITE, MODEL: CS-603B BARVA: BELA 1. Opis Scooter Alucard s 6,5 "kolesi Lamborghini style Z BLUETOOTH WHITE je inteligentna, tehnološko napredna rešitev, ki uporabniku omogoča osebno gibanje ...

Podrobnosti izdelka

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH WHITE ,

MODEL: CS-603B

BARVA: BELA


1. Opis

Scooter Alucard s 6,5- colskimi kolesi Lamborghini slog Z BLUETOOTH WHITE je inteligentna, tehnološko napredna rešitev, ki uporabniku omogoča osebno gibanje, ki temelji na dinamičnih principih uravnovešanja, ki izračuna uporabniško težišče z žiroskopom in senzorji pospeška. Z uporabo najnovejših tehnologij in proizvodnih procesov, vsak skuter opravi strogo testiranje za nadzor kakovosti. S svojo lahkoto, maksimalno težo, prenosnim dizajnom, preprostostjo uporabe, obsegom in storitvijo OEM.


ALUCARD dvokolesni balansni skuter uporablja najboljše surovine, kot so glavna plošča, žiroskop, motorji, baterija Samsung in pametno varnostno zaščitena tehnologija, da zagotovijo njegovo varnost in svobodne ljudi, ki skrbijo za nepričakovano gorenje ali eksplozijo. Vsi certifikati, kot so CE, RoHS, FCC, UL in kar je najpomembneje, je patent na voljo za izvoz.

Številka modela:

CS-603B

Ime izdelka

Alucard Lamborghini Style 2 kolesni samosesalni skuter 6,5-palčni kolesni z BLUETOOTH WHITE

Material:

ABS + PC

Največja obremenitev:

120KG

Najvišja hitrost:

12 km / h

Max Kilometrine:

18-20km

Baterija:

4400mAh / Sumsung / LG baterija                           

Moč motorja:

500-700W

Maks nagibni kot:

≤ 30 °

Neto teža:

12KG

Čas polnjenja:

3 ure

Velikost pnevmatike:

6.5inch (171mm)

Napajalna napetost:

AC 110-220V 50-60Hz

Barva:

Rdeča, Črna, Bela, Modra, Glodna, Zelena, Prilagojena.

2. Slike izdelka

Lahko izgubite ravnovesje, se zrušite na predmete ali padejo iz balansne plošče in se kadarkoli poškodujete! Da bi se temu izognili, pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Preden uporabite skuter , ki se samodejno uravnoveša , se prepričajte, da deluje pravilno in da ste seznanjeni z uporabo vseh dodatkov.

. Ko se učite, kako voziti svojo balansno ploščo, poskrbite, da boste nosili zaščitno opremo, kot so čelada, podloge za kolena, komolci itd.

. Ta izdelek je namenjen le eni osebi in se ne sme uporabljati za vas, če želite prenašati druge ljudi!


Par:BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLACK Naslednji:ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH Z BLUETOOTH RED

Povpraševanje