ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE, MODEL: CS-603B BARVA: MODRA 1. Opis Scooter Alucard s 6,5 "platišči Lamborghini style with bluetooth je inteligentna, tehnološko napredna rešitev, ki omogoča uporabniku osebno gibanje ...

Podrobnosti izdelka

ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH WITH BLUETOOTH BLUE ,

MODEL: CS-603B

BARVA: BLUE


1. Opis

Scooter Alucard s 6,5- palčnim kolesom Lamborghinijev slog z bluetoothom je inteligentna, tehnološko napredna rešitev, ki omogoča osebno gibanje uporabnika, ki temelji na dinamičnih principih uravnovešanja računanja uporabnikovega gravitacijskega centra z žiroskopom in senzorji pospeška. Z uporabo najnovejših tehnologij in proizvodnih procesov, vsak skuter opravi strogo testiranje za nadzor kakovosti. S svojo lahkoto, maksimalno težo, prenosnim dizajnom, preprostostjo uporabe, obsegom in storitvijo OEM.


ALUCARD dvokolesni balansni skuter uporablja najboljše surovine, kot so glavna plošča, žiroskop, motorji, baterija Samsung in pametno varnostno zaščitena tehnologija, da zagotovijo njegovo varnost in svobodne ljudi, ki skrbijo za nepričakovano gorenje ali eksplozijo. Vsi certifikati, kot so CE, RoHS, FCC, UL in kar je najpomembneje, je patent na voljo za izvoz.

Številka modela:

CS-603B

Ime izdelka

Alucard Lamborghini Style 2-kolesni samosesalni skuter 6,5-palčni kolesni z BLUETOOTH BLUE

Material:

ABS + PC

Največja obremenitev:

120KG

Najvišja hitrost:

12 km / h

Max Kilometrine:

18-20km

Baterija:

4400mAh / Sumsung / LG baterija                           

Moč motorja:

500-700W

Maks nagibni kot:

≤ 30 °

Neto teža:

12KG

Čas polnjenja:

3 ure

Velikost pnevmatike:

6.5inch (171mm)

Napajalna napetost:

AC 110-220V 50-60Hz

Barva:

Rdeča, Črna, Bela, Modra, Glodna, Zelena, Prilagojena.


Ta razdelek vam daje informacije in opozorila o uporabi balansne plošče , tako da lahko med zabavo ostane popolnoma varen. Da lahko varno uživate v balansirni plošči, najprej preberite te smernice za uporabo. Posebno pozornost posvečajte uporabniškim opozorilom, saj jih boste morali upoštevati pri vožnji vašega balansirnega skuterja, če želite imeti varno in prijetno izkušnjo.

Par:ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH Z BLUETOOTH RED Naslednji:ALUCARD Lamborghini Style 2 KOLESA SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH BLACK

Povpraševanje