Rezultat PK v boj sto skupine

- Oct 07, 2016-

Rezultat PK v sto bojne skupine


V tem mesecu PK, vse nadarjene spajkah C-STAR Industrial Limited poskušali po svojih najboljših narediti svoje obljube uresničile brez počitka. Vsakdo upa, da bo zunaj sebe.


Smo doživeli živčni PK in nizko vzdušje. Vendar smo imeli tudi sreča pridobivanje dosežki. To je verjel, da je pravi pomen te dejavnosti. Omogoča nam izboljšati in razumeti pomen ekipa, in ga naredi naša srca, ki se približajo skozi prihaja res naših ciljev. Tako lahko rečemo zaradi sebe, ki se borijo težko, kaj bolj, reči zahvaljujoč našim strankam za njihovo podporo, in moramo biti hvaležni za naše kolege, in reči hvala naši nasprotniki preveč.Rezultat tega PK: ta mesec, naš cilj podjetja je RMB4300 tisoč, in naša stopnja doseganja cilja je 110.78 %. C-STAR Industrial Limited uvršča peti v 50 velikih podjetij. Naše prodaje rank šesti v več kot 500 prodaje.
SHENCHUANGGAOKE, naš nasprotnik ločenos ciljem je 2100 tisoč, in njihovo stopnjo doseganja cilja je 122.94 %. Ker smo zaskrbljeni stopnja doseganja cilja, tako smo izgubili z njimi žal. Ampak točno konkurenca nas naredi močnejše, mi bo kralj v prihodnosti!


Smo skupina brata z ljubeznijo in zvestobo, in je nepozaben boj v tej dejavnosti PK. Sreče, ker smo ekipa, ki jelena so skupaj! Daj no, družine C-STAR! Zmagali bomo glories, ki pripadajo sami!

Par:Zlata žetev oktobra Naslednji:Varno uporabo smernic ALUCARD električno tehtnico skuter