Epidemija vpliva na potovanja. Električna kolesa lahko postanejo povpraševanje na trgu

- Apr 10, 2020-

Med epidemijo so preprečili, da bi preprečili navzkrižno okužbo podzemne železnice, avtobusi in taksiji. V tem času se povečuje povpraševanje po zasebnih avtomobilih. V tem kritičnem trenutku v boju proti epidemiji bi se morali vsi truditi, da ne bi sodelovali v kolektivnih dejavnostih.


Društvo mora še vedno delovati. V tem času je primernejši prevoz za eno osebo bolj primeren; v prometni ekologiji so motorna kolesa in električna kolesa, ki so primerna za potovanja za eno osebo, neodvisna in ne vplivajo na potovanje drugih.


Alucard bike.jpg


HiC-star.jpg


1. V epidemičnih razmerah lahko trgovina z električnimi kolesi najprej začne s poslovanjem


Večina trgovskih centrov in trgovin, ki jih je prizadela epidemija, ne more zlahka odpreti vrat. Le nekatere panoge, ki so tesno povezane z življenjem navadnih ljudi, lahko postopoma opomorejo. Kot drugo serijo trgovin, ki lahko nadaljujejo s poslovanjem, tudi trgovine z električnimi kolesi nakazujejo, da bodo še naprej potovale, bodo postale glavna oblika priporočil za potovanja. Za primerjavo bodo električna kolesa postala zahtevnejši izdelki.


2. sanacija različnih krajev se lahko konča, cesta je varnejša


Po epidemiji bodo glavne sile različnih vladnih služb težile k obnovitvi gospodarstva in stabilizaciji src ljudi! Mesto, ki je bilo prvotno namenjeno električnim kolesom, bo morda sprostilo svojo politiko, vladne službe pa bodo spoznale, da imajo električna kolesa na potovanju najvišji indeks sreče za ljudi nižjega in srednjega razreda.


Obstaja povpraševanje, obstajajo politike, čeprav je na proizvodnjo vplivala epidemija, vendar ob nenehnem nadaljevanju dela ni pričakovati, da bo vpliv prevelik. Pričakujemo lahko, da dokler različne lokalne samouprave resnično izvajajo politike za izboljšanje okolja za uporabo avtomobilov, je možno, da bo v nekaj mesecih po epidemiji prišlo do vrhunca porabe električnih koles.

Par:From September 1, 2020, Electric Scooters Will Not Be Used On The Road Naslednji:Nekatera mesta v Franciji od prebivalcev zahtevajo, da nosijo maske za potovanje