PK dejavnosti od C-zvezda v telefoni

- Sep 28, 2016-

V thESEdni,naše podjetjeC-STAR INDUSTRIAL LIMITED traja narazen v dejavnost, imenovan sto skupine bitka, ki organizira s telefoni.Ta dejavnost je PK dosežek med pomembne stranke v poslovni krog telefoni na Baoan področju, Shenzhen. Obliki to dejavnost je vodja prodaje za zunanjo trgovino, podpore osebo družbe kot skupina stik v to dejavnost, da je boj, vodja igra vlogo poveljnika, zagovornik sodeluje komisar in prodaje igrajo kot v spajkah. Tokrat dejavnost je od avgusta 26thza September 25th.


Avgust 19th, 2016 naš poveljnikin je komisar vzel narazen začetek srečanja. 23. avgust, smo ugotoviti interne sestanke za praznovanje in spodbujati naše prodaje poskusiti svoje najboljše za boj. Na avgust 25th, smo vsi pridružil telefoni polno začetek konference. z razburljivo glasbo naše spajkah zašel v zbirališče, in sto ljudi vpil in pomahal zastavo. Ta prizor je bil zelo spektakularen.

Razstavo naše spajkah:


Dejansko,smo didnt so zasnove in napetost PK ali konkurence pred tem polno začetek konference, in smo samo deluje in raziskuje našim strankam kot ponavadi. Vendar, s tlakom v druge prodajeciljev, vpitje vsaka oseba, vzdušje drugih zaupanje, smo resnično menili, da smo bili v bitki na enkrat v tej konferenci. Prvi dan v tej bitki, manager organizira slovesnost na Napumpati naše celotne prodaje. Zjutraj, vodje drugih oddelkov so stali na obeh straneh vhoda. In so dosegle svoje roke, da naš boj spajkah in jih Razvedriti nenehno. Potem smo oblikovali krog, in vsak oddelek direktor imenuje izjavo, kot sem iz *** oddelek, bo nimam počitek v tem mesecu in poskusil moje najbolje podpreti naše spajkah za doseganje svojih ciljev. Naše spajkah je tudi veliko moralno pokazati obravnava podporo iz drugih oddelkov:Moj cilj je ***, bom poskusil moje najbolje dosegli!Ko sem poslušal svoje cilje, čutiti svojo odločenost za boj, sem verjel, da mi bo ekipa s polno boj zmogljivosti, in bomo zmagali v tej dejavnosti. Vsak spajkanje C-STAR je najboljši, je verjel, da boste dobili svoj dosežek in morate biti junak, ki dobijo milijon uspešnosti! Celotno naše podjetje bo nimajo počitek v tem mesecu in poskusite naše najboljše za podporo, da doseže svoje cilje! Dajmo, Dajmo, dajmo!Par:ne Naslednji:C-STAR je sestanek z vami v 2016 HKTDC