Lyft daje nekaterim pomembnim zaposlenim brezplačno uporabo svojih električnih skuterjev

- Apr 07, 2020-

lyft scooter.jpg


Lyft je napovedal nov načrt, ki bo nekaterim potrebnim delavcem omogočil omejen dostop do omrežja električnih skuterjev. Ta načrt se imenuje kritični načrt delovne sile LyftUpScooter, usmerjen pa je na medicinske delavce, prve odzivnike in ljudi, ki delajo v tranzitu. Podjetje zagotavlja ljudem brezplačne skuterje na nekaterih večjih območjih podzemne železnice v ZDA.


Čeprav je veliko krajev izdalo ukaz, da ostanejo doma, osnovni delavci še vedno lahko zapustijo svoje domove, da bi delali - to vključuje vse, od zdravstvenih delavcev do voznikov, do izvajalcev komunalnih storitev itd. Avtobusi in vlaki še naprej vozijo, nekateri pa teh možnosti ne marajo, ker se je težko izogniti tesnemu stiku z drugimi.


Lyft je poudaril, da so njegova kolesa in skuterji alternativna možnost, da se izognete tesnemu stiku z drugimi. Od danes, v San Diegu, Los Angelesu, Santa Monici, Metro DC, Denverju in Austinu, Lyft 30 minut vozi brezplačne skuterje za nekatere ključne delavce. Ta se pridruži nedavnemu programu brezplačne delitve koles za Lyft za ključne zaposlene v nekaterih večjih mestih.


Zaradi zapletene narave tega projekta bo Lyft brezplačno zagotovil upravičenim osebam prek svojega delodajalca. Če ste delodajalec teh ključnih zaposlenih v enem od zgornjih mest, morate poslati elektronsko sporočilo na Lyft-ov naslov "Heroscooters" ali njegov naslov "osnovne pokritosti", da bodo vaši zaposleni sodelovali v tem projektu. Brezplačna vožnja 30 minut je neomejena in jo je možno uporabljati pred 30. aprilom.


Lyft je dejal, da je okrepil sporazume o čiščenju koles in skuterjev, da bi tako zaščitil tiste, ki jih uporabljajo. Seveda morate še vedno paziti, da se ne dotaknete obraza, za dokončanje vožnje pa si morate umiti roke z milom in vodo. Zdravstveni strokovnjaki opozarjajo, da je dotik onesnaženih površin in nato dotikanje obraza glavni način, kako se večina ljudi okuži s tem virusom.

Par:Z ljubeznijo namenjenimi junakom proti epidemiji 100 električnih koles, podarjenih medicinskemu osebju za boj proti epidemiji Naslednji:Pokažite Lo igranje kolesa za ravnovesje doma