Z ljubeznijo namenjenimi junakom proti epidemiji 100 električnih koles, podarjenih medicinskemu osebju za boj proti epidemiji

- Apr 10, 2020-

Aid to Hubei.jpg


Daroval nad temperaturno pištolo in podaril masko, podaril masko in podaril električno kolo. Popoldne, 9. aprila, je v okrožnem centru za nujne primere, št. 358, cesta Youdong, okrožje Minhang, potekala preprosta podelitev donacij. Junaki iz zmagoslavne vrnitve okrožja Minhang v provinco Hubei so prejeli 100 električnih koles.


Po izbruhu, od začetka 30. novega leta, je okrožje Minhang na frontno črto Hubei poslalo več serij medicinskega osebja za boj proti epidemiji. Nekateri prihajajo iz šangajske pete ljudske bolnišnice, nekateri iz centralne bolnišnice okrožja Minhang, nekateri iz centra za duševno zdravje okrožja Minhang, nekateri pa iz zdravstvenih centrov okrožja Minhang.


Electric bike.jpg


"Postavijo si majhno družino in skrbijo za vse ter se posvetijo preprečevanju in bojevanju epidemij. Napisali so junaško hvalnico" Spoštovanje življenja in ljubezni brez meja ", ki je lahko jok in dotik." Fang Jialiang, predsednik skupine Luliang, se je poklonil Shi Yuanhongu, Hu Dexueju in drugim protiepidemičnim junakom, ki so se vrnili s zmagoslavja, nato pa so bili namestnik sekretarja okrožnega odbora Minhang, župan Chen Yujian, direktor okrožnega gospodarskega odbora Lin Yi in okrožna zdravstvena stranka Jian Pod priča voditeljev, kot sta Huang Taocheng, sekretar odbora stranke, in Hang Wenquan, direktor okrožnega odbora za gradnjo zdravja, so v imenu skupine Luliang podarili 100 Luliang ljubečih električnih koles pomagati jim pri vsakodnevnih zelenih potovanjih.


Chen Yujian je razkril, da je Šanghajska skupina Luliang 5. in 7. februarja podarila 500 protiepidemičnih snovi, kot so pištole za merjenje temperature in množica mask za boj proti epidemiji v okrožju Minhang.

Par:Poleg 9 večjih mest je Voi napovedal prekinitev poslovanja s skupnimi električnimi skuterji Naslednji:Lyft daje nekaterim pomembnim zaposlenim brezplačno uporabo svojih električnih skuterjev