Poleg 9 večjih mest je Voi napovedal prekinitev poslovanja s skupnimi električnimi skuterji

- Apr 07, 2020-

voi scooter.jpg


Po Lime, Bird and Tier, evropskem podjetju za izposojo električnih skuterjev Voi je pred kratkim sporočilo, da je podjetje zaradi posledic nove svetovne epidemije koronavirusa "v mnogih državah" ustavilo delovanje. Družba je dejala, da je ustavila poslovanje v vseh drugih mestih, razen v devetih večjih mestih.


V kratki izjavi, objavljeni prejšnji petek, je Voi dejal, da je v več mestih prekinil delovanje skupnih električnih skuterjev in še naprej zagotavljal storitve v le nekaj večjih mestih. Mesta, kjer Voi še naprej deluje, so: Kopenhagen, Helsinki, Göteborg, Stockholm in Oslo v Severni Evropi, Berlin v Nemčiji, Hamburg, Nürnberg in München.


Vsa podjetja z električnimi skuterji so navedla, da so pospešila postopke čiščenja in svetovala uporabnikom, naj nosijo rokavice, da se zaščitijo med kolesarjenjem. Za industrijo izposoje električnih skuterjev je lahko nova pandemija krone katastrofa, še posebej samo pozimi, saj večina podjetij verjame, da bodo zimski potniški promet in prihodki znatno padli.

Par:Nekatera mesta v Franciji od prebivalcev zahtevajo, da nosijo maske za potovanje Naslednji:Z ljubeznijo namenjenimi junakom proti epidemiji 100 električnih koles, podarjenih medicinskemu osebju za boj proti epidemiji