C-STAR je sestanek z vami v 2016 HKTDC

- Apr 20, 2016-

13. HKTDC uradno odpre v Hong Kong konvencije in razstavišča v 13 aprila 2016. C-STAR Industrial Limited je izumil sodelovati na tej razstavi. Prikazujemo naše strokovne službe v proizvodnji elektronske industrije za skoraj 20 let s inteligentnih internet stvari in virtualni reality(VR) tehnologija na mednarodnem prizorišču. In smo našli veliko strank na razstavi.

HKTDC privablja več kot 3400 podjetja iz 24 držav, da pokaže svoje izume in organizira približno 170 ekip, organiziran s strani kupcev. Organizira mednarodne kupce 12,7 tisoč 8500 podjetij za obisk. To razstave vrste novih tehnologij, inteligentna izdelkov in creative technology.

Stojnica C-STAR

Na tej razstavi, C-STAR predstavlja vrsto ustvarjalnih, pametno in varstvo okolja izdelkov, kot so ALUCARD električni self ravnotežje skuter, 3D očala VR in igra ročaj, itd. In naša ekipa sodelovanje in poklic so popolnoma pokazala. Tako, da mnogi obiskovalci doma in v tujini ustavil, da razpravljajo z nami. Ne le več izdelkov o trgu, proizvodnja in trgovina od delavcev, ampak tudi izkušnje izdelki sami na sceni. Veliko kupcev iz Evrope in Amerike so vzbudila namero za nakup naše ALUCARD električni bilance krovu svoje modne oblike, kul stil šport in napredno tehnologijo z

eposredno stvar. In VR očala tudi pridobili veliko pohval s svoj močan občutek virtualni in realnost.

(Odjemalec z QEOME VR očala)


Pogajanja z našimi strankami

Kakovost

V zadnjih letih, z visoko hitrost razvoja za nosljivi tehnologijo, inteligentni internet stvari tehnologije in zeleno koncept, potrošnik elektronika so veliko inovacij in spremeniti. Na primer, električno tehtnico self skuterja je priljubljena v svetu do leta 2015 in so mislim 2016 je prvo leto VR. Da bi ohranili enako hitrostjo s hitro elektronsko industrijo, C-STAR, ki se osredotoča na tekmi opreme skoraj 20 let uporablja ALUCARD kot blagovna znamka izdelka ravnovesje skuter in izdelek VR očala. C-STAR dobro izkorišča internet plus model, poskusiti svoje najboljše, da razvija inteligentne tehnologije. ALUCARD pomožen vi reči zbogom za promet podjetja in je priljubljena z osebno porabo za hladno obliko, in to ne samo lahko uporabijo za športne, vendar lahko tudi orodje za jahanje namesto walking street, letališča in golf igrišče in tako naprej.

Mi sprejemajo krat internet stvari. C-STAR hoteti zgrabiti to priložnost podati več elektronike z iskreno in strokovno storitev, in prispeva k ustvarjalni razborit technology. C-STAR veseli srečanja z vami v HKTDC, in sprehode še z vami ob bok.

Par:PK dejavnosti od C-zvezda v telefoni Naslednji:Ravnovesje električni avtomobil Bluetooth zvočnik