2019 Pomlad Hong Kong Mednarodni viri Razstava Skupna potovanja je nova glavna panoga v industriji

- Apr 19, 2019-

亞洲國際博覽館.jpg


AsiaWorld-Expo.jpg


Aprila 2019 je v Hongkongu na AsiaWorld-Expo potekal razstavni prostor Hong Kong Global Sources Spring Electronics Show, ki je združil vrhunske tehnološke izdelke. Letošnja razstava Electronics Show je bila razdeljena na dve seji: Consumer Electronics Show in Mobile Electronics Show, vključno z 11. aprilom. 14. sejem potrošniške elektronike, ki je potekal 14., je združil več kot 3.800 kabin na področju potrošniške elektronike, video iger, elektronskih komponent in pametnih izdelkov življenja. Ima tudi največji razstavni prostor za računalniške izdelke in avtomobilsko elektroniko v Hong Kongu. Kot eden izmed svetovnih razstav Global Sources Electronics Show privablja več kot 60.000 kupcev iz 150 držav in regij. Dobavitelji in blagovne znamke iz Kitajske in drugih delov Azije predstavijo svoje odlične izdelke na tej platformi. Pravi partner.


Za proizvajalce pametne potovalne industrije je to odlična platforma za predstavitev svojih izdelkov mednarodnim kupcem. Zato je razstava Globalni viri tudi ena izmed razstav pametne mobilnosti.


HiC-star Expo.jpg


HiC-star gamepad.jpg


HiC-star scooter.jpg


HiC-star kot proizvajalec igralnih perifernih naprav in industrije pametne mobilnosti na razstavi zagotovo ne bo odsoten. Razstave potrošniške elektronike, ki bodo potekale ob 11-14, bodo razstavljene skupaj z izdelki za skuterje in izdelki za igre.


rugby unicycle.jpg


Po obisku razstavnega prostora je avtor odkril več novih igrač, še posebej rugby unicycle. V primerjavi z običajnimi enokolesniki je ragbi lažji za uporabo in primeren za začetnike.


Electric surfboard.jpg


Skuter, ki teče po tleh, je dovolj. Obstaja tudi rolka, ki lahko teče po vodi. Električne jadralne deske za vodo, prijatelji, ki imajo radi deskanje, lahko pazijo.


diving supplies.jpg


Water propeller.jpg


Obstajajo tudi voda teče, seveda, pod vodo teče, to je oprema za vodne športe, lahko pomaga v vodi.


Product packaging design.jpg


Candy packaging.jpg


Embalaža razstavljavca je bolj zanimiva, izgleda kot sladkarije in je pravzaprav nekaj takega, kot so slušalke in podatkovni kabli.


Pixel style.jpg


Pixel style decoration.jpg


Booth decoration.jpg


Dekorativni slog je zelo dober, slog pikslov je res nostalgičen.


Na zadnji razstavi so prav tako povedali, da kupci prihajajo na našo stojnico, da bi videli, ali lahko skuter vpraša, ali je mogoče deliti. Očitno je, da so potovalne rolerje v tujini vroče, zato je večina izdelkov razstavljavcev osredotočena na električne skuterje, sledijo električna kolesa, nekatera podjetja za nabavo imajo lasten nabor skupnih rešitev, samo morajo izbrati skuterje, nekateri dobavitelji skuterjev pa imajo lastne skupne rešitve za skateboard, ki kupcu zagotavljajo vse na enem mestu.


爱路卡登CS-518电动滑板车


NOVO: Alucard CS-518 Zložljiv električni skuter


Da bi lahko izkoristili tržno priložnost in uporabili stare izdelke kot rešitev za skupno rabo lani, so mnogi proizvajalci imeli veliko težav, zato je treba modele prilagoditi, da bodo dobili zadovoljivejši odgovor.

Par:Predstavitev izdelka HiC-star Balance Scooter Naslednji:Informacije o razstavi HiC-star April 2019