O nas

Zgodovina podjetja

Podjetje C-Star Industrial Limited je bilo ustanovljeno leta 2000 v Shenzhenu. V zadnjem desetletju smo se specializirali za oblikovanje, raziskovanje in izdelavo kakovostnih pripomočkov za igre ter odraščali skupaj z našimi dobavitelji, kupci, zastopniki in uporabniki, ki se osredotočajo na tehnološke inovacije in proizvodnjo, ki so v industriji iger povzročili globok učinek.

16-letna domača in svetovna trgovinska izkušnja je okrepila naše zaupanje v širitev trga z bolj inovativnimi izdelki. Zato, da bi sledili hitremu razvoju trgovinske industrije, se je C-Star leta 2015 lotil raziskovanja in izdelave skuterja Smart Balance pod blagovno znamko ALUCARD, ki se je od takrat izkazal za zelo vročega prodajnega športnega izdelka!

Predstavitev izdelka

Z veliko zmožnostjo načrtovanja in proizvodnje, moderniziranih proizvodnih linij, strojev za brizganje in druge napredne sorodne opreme je C-STAR sposoben sprejemati in izdelovati naročila OEM in ODM za različne vrste pripomočkov za igro, skuter za uravnoteženje in podobno. V povprečju razvijemo več kot 2 nova izdelka mesečno, da zadovoljimo trg posodobitev in potrebe uporabnikov. Glavni izdelki, s katerimi se zdaj ukvarjamo, so: dodatki za pametni telefon in igre, kot tudi skuter za skuterje in slušalke 3D VR, ti predmeti skoraj pokrivajo hišno igralno postajo, PSP, pametni telefon, TV, PC, 3D VR itd., Ki prinašajo boljša izkušnja izdelkov za uporabnike! Naši izdelki sledijo trendu te panoge in se posodabljajo, da bi zadovoljili potrebe trga in potrošnikov. Dobra kakovost in ugled sta podjetju C-STAR prinesla številne kupce iz ZDA, Jugovzhodne Azije, Bližnjega vzhoda, Evrope itd., Zaradi česar je prišlo do mednarodne povezave!

Podjetniška kultura

V procesu razvoja gradnje večelektričnega podjetja je C-Star veliko pozornosti namenjal negovanju celovite kakovosti zaposlenih, oblikovanju študijske organizacije in ustvarjanju konkurenčne kulture, s katero se je med drugim spodbujala vodstvena ekipa, ki pozna vodenje posodobljenih podjetij. lahko vzpostavijo visokokakovostni industrijski tim za izdelke C-STAR! Odlična podjetniška kultura tvori močno kohezijo! C-STAR ponuja čudovito platformo za zaposlene, da pokažejo svoj talent in lastno vrednost. C-STAR je lahko napredna kultura podjetja, da se razvija naprej in naprej!


Skupna prizadevanja vseh uslužbencev C-STAR in njegovih partnerjev nepogrešljivo prispevajo k tako velikim dosežkom! Celovitost in velikodušnost, bistvo orientalske kulture, sta med ljudmi C-STAR odlično predstavljena. V preteklih 16 letih je C-STAR kulturo C-STAR vedno jemal kot preboj, da bi ustanovili harmonično podjetje in vodili naše sodelavce k združevanju osebnega ideala in podjetja, s čimer se bo uresničila lastna vrednost ob doseganju strateškega cilja podjetja!Potrdila:

Leta 2011 je opravil ISO9001: 2008

Leta 2012 je dobil GSV (ZDA)

Leta 2013 je pridobil kvalifikacijo za zlato alibaba

Pomen je bil pripisan raziskovanju izdelkov in kakovosti, zato imamo več kot 100 različnih patentov. Na voljo so tudi certifikati, kot so CE, RoHS, FCC in UL2272.